0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Sačuvati prednost po svaku cenu

Objavljeno: 10.05.13 u 14:14
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da njegova ekipa po savku cenu mora da pobedi Radnički u Kragujevcu i sačuvaa dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu uoči „večitog“ derbija.

„Svesni smo da nas čeka izuzetno teška utakmica iz više razloga, Radnički je odlična ekipa koja ne zaslužuje da se bori za opstanak. Želimo da u derbi uđemo sa „plus dva“ jer će to psihološki da utiče na nas. Ulazimo u ovaj meč bez kalkulacija“, rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

On je dodao da se svi u ekipi trude da ne razmišljaju o predstojećem večitom derbiju, koji se igra 18. maja.

„Svi znamo koliko su teške utakmice pre i posle večitog derbija. Ipak, svesni smo da u sutrašnjem duelu nemamo nikakvog prostora osim da pobedimo. Zato ćemo igrati napadački, a očekujem da će takav biti i Radnički“, rekao je Rašović.

Rašović je istakao da ekipa dobro radila u prethodnom periodu i da nije imao problema sa disciplinom igrača.

„Apsolotno nema nikakvih problema sa igračima, jer osećam njihovu energiju na svakom treningu. Vidim da su motivisani, to me raduje i uveren sam da ćemo izgurati stvari do kraja na pravi način“, poručio je Rašović.

Utakmica 27. kola Superlige Srbije Radnički – Partizan igra se sutra od 15 sati u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter