0
Domaći fudbal

Petrić odjavio Đurića

Objavljeno: 10.05.13 u 13:30

petric

Probni balon predsednika Partizana Dragana Đurića nije uspeo. Šta više, puko je pre nego što je poleteo.

Pokušali su u Humskoj plasiranjem informacija o tome kako bi novi sportski direktor mogao da bude Gordan Petrić, da opipaju puls, ali su dobili negativan odgovor.

Nekadašnji generalni sekretar, koji trenutno obavlja trenersku funkciju u Bežaniji, kaže da ga ne interesuje mesto sportskog direktora crno-belih.

– Partizanu želim sve najbolje, ali nikada ne bih napustio moje stado, jer sam uvek uz njih. Pored toga, nikada se ne bih vratio u klub iz kojeg sam otišao neslagajući se s politikom ljudi koji su ga vodili, a koji se još nalaze na čelu crno-belih.

Protiv njih nemam ništa lično, već jednostavno nemamo iste poglede. Partizanu uvek mogu da pomognem savetom ili da im predložim nekog igrača, a tvrdim da u Bežaniji trenutno ima momaka koji mogu da igraju u Partizanu – kaže Petrić.

Gordan je rekao šta je imao, slično razmišljanje ima i Ivan Tomić, pa se od tri imena koja su spominjana za tu funkciju došlo do samo jednog ozbiljnog, a to je Albert Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter