0
Košarka

Ne ponoviti greške iz derbija

Objavljeno: 10.05.13 u 16:42

gasic

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da se nada da su igrači izvukli pouke iz poraza od Crvene zvezde i da će u nastavku Superlige odigrati maksimalno kvalitetno i zadržati lidersku poziciju uoči plej-ofa.

Crno-beli sutra u 10. kolu Superlige gostuju Vojvodini u Novom Sadu ne kriju ambicije da se vrate na pobednički kolosek.

„Dobro smo analizirali utakmicu protiv Zvezde, koju smo smo odigrali sa manjkom koncentracije, nismo imali ni energije, što je nedovoljno da se dobije tako kvalitetan rival. Ne bi bilo dobro da protiv Vojvodine ponovimo iste greške, očekujem da igrači kvalitetno odreaguju i da će im utakmica sa Zvezdom biti škola“, rekao je Gašić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Gašić je naveo da crno-beli u narednih pet kola Superlige žele da sačuvaju prvo mesto, koje obezbeđuje najbolju startnu poziciju za plej-of.

„Mladi tim je napravio sjajan rezultat osvajanjem Jadranske lige, čime je pokazao da je stasao i da ima kvalitet. Oni su vaspitani da daju maksimum i idu na pobedu u svcakom meču. Momci su sposobni da igraju na visokom nivou i možda je taj poraz u derbiju došao u pravo vreme, iako, naravno, nikad nije dobro izgubiti.“, istakao je Gašić.

Utakmica 10. kola Superlige između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 21 sat u novosadskom SPENS-u.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter