0
Domaći fudbal

Navijači, izvinite!

Objavljeno: 10.05.13 u 19:50

firma

Fudbaleri Vojvodine uputili su javno izvinjenje svojim pristalicama, a mi vam ga prenosimo u celosti:

„Sramota! Suviše je to blaga reč za ono što smo uradili 08. maja na stadionu ‘Partizan’. Osramotili smo klub, dres, grb i armiju vas vernih navijača Vojvodine koji ste došli da nas bodrite. Objašnjenja za ovu bruku nemamo i bilo bi tužno, ružno i deplasirano da tražimo bilo kakva opravdanja jer ona ne postoje… Prokockali smo vaše poverenje i poverenje ljudi iz kluba koji su se svim silama trudili i uspeli da nam obezbede uslove kakve niko u Srbiji nema, da animiraju i dovedu 11. 000 navijača iz svih delova Vojvodine i naprave atmosferu dostojnu najvećih evropskih klubova.

Još jednom je trofej Kupa i nedosanjani san generacija Vojvodine otišao u vetar samo zbog nas. Ispraviti grešku na žalost ne možemo i taj će nas usud pratiti do kraja života. Mnoge od nas će ovaj izgubljeni kup koštati boljih karijera, povoljnijih transfera ali to smo i zaslužili. Vi navijači Vojvodine niste zaslužili bruku koju smo vam priredili i zbog toga vam ovim putem upućujemo javno izvinjenje… Ako ga i ne prihvatite razumećemo to. Na tako nešto imate potpuno pravo.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter