1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Butorović: Igrači se poneli kao babe

Objavljeno: 10.05.13 u 10:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vidno razočaran zbog neuspeha u finalu Kupa Srbije bio je predsednik Vojvodine Ratko Butorović. Novosađani ni u šestom finalu u klupskoj istoriji nisu uspeli da se domognu ovog trofeja, a krvicu za poraz Bata Kan Kan svalio je na igrače.

“Članovi Upravnog odbora i ja smo ispunili sve što je trebalo. Navijači, takođe. Bili su za čistu ‘desetku’. Zato, sva krivica za poraz od Jagodine pripada igračima. Sram ih bilo! Umesto srcem da iznesu finale i ‘izginu’ na terenu, poneli su se kao babe. Sve to i još mnogo drugoga reći ću im u lice. Neka se ne kriju i ne traže opravdanja”, rekao je Butorović.

On je istakao da je Jagodina sasvim zaslućeno stigla do ovog prestižnog trofeja.

„Vojvodina čestita Jagodini na zasluženoj pobedi. Nikon am nije kriv što šesti put nismo uspeli. Ni Fudbalski savez Srbije, ni sudije, ni beogradski ‘večiti’ rivali. Ovo finale je velika pobeda srpskog fudbala. Videlo se da pored Partizana i Crvene zvezde postoji još dobrih klubova u Srbiji i sjajnih navijača”, naglasio je Butorović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter