in ,

Blekhoksi i Senatorsi završili posao

168444738_slide

Poznata su još dva učesnika polufinala konferencija Stenli kup plej ofa. San Hoze Šarksima, koji su počistili Vankuver Kanakse, pridružili su se Čikago Blekhoksi i Otava Senatorsi.

Blekhoksi su sa 4-1 u seriji eliminisali Minesota Vajld, nakon što su u petom meču pobedili sa 5:1. Dva gola Marijana Hose, te po jedan Šarpa, Šoa i Krugera razgalili su srca navijača u Junajted centru. Počasni gol za Vajld postigao je Mičel.



Sa 4-1 u seriji posao su završili i Otava Senatrosi, pošto su u petoj utakmici sa 6:1 poebdili Montreal Kenejdijense. Serija koja je u nekoliko navrata predstavljala pravi krvavi obračun dve kanadske ekipe na kraju je sasvim zasluženo pripala Otavi.

Dvostruki strelac za Sentorse bio je Kori Konaher, a po jedan gol postigli su Smit, Taris, Alfredson i Kondra, dok je Pi Kej Suban bio strelac jedinog pogodtka za Kenejdijense.



Pitsbrug Pingvinsi poveli su 3-2 u seriji protiv Njujork Ajnadersa, jer su u petoj utakmici odigranoj u Pitsbrugu pobedili sa 4:0.

Vokun, Kenedi, Krosbi i Leteng bili su strelci za Pingvinse, a serija se sada seli u Njujork gde će Ajlandersi pokušati da izbore majstoricu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Gola na klupi Partizana

Krunić ostaje, Džomba častio