0
Domaći fudbal

Popularne cene ulaznice za meč sa „romantičarima“

Objavljeno: 09.05.13 u 12:28

zvezda-sever

OFK Beograd je veliki dužnik Crvene zvezde, „romantičari“ su ove sezone dva puta savladali crveno-bele, a priliku da im se oduže izabranici Rikarda Sa Pintua imaće ovog vikenda kada tim sa Karaburme stiže na Marakanu. U tu svrhu FK Crvena zvezda je odlučila da maksimalno spusti cene karata kako bi imala maksimalnu podršku sa tribina pa će tako ulaznice za severnu tribinu koštati 100 dinara, za istok 200, a karta za zapadnu tribinu 300 dinara.

Svi zainteresovani karte mogu da kupe na blagajnama najvećeg srpskog stadiona u četvrtak 9. i petak 10. maja u periodu od 11 do 16 časova, kao i na dan utakmice, odnosno u subotu 11. maja od 11 do 19 sati kada je i zakazan početak utakmice. Takođe, kao i u prethodnim mečevima na Marakani ulaz 25 na južnoj tribini rezervisan je za „Đački jug“. Za sve učenike osnovnih škola u pratnji odrasle osobe ulaz za sektor 7 je besplatan.

Takođe, fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija LAV nastavljaju zajedničku akciju koja će omogućiti svim navijačima da u subotu 11. maja prisustvuju susretu između crveno-belih i OFK Beograda. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu www.lavigraistrast.com i da unesete kod koji se nalazi ispod otvarača LAV limenke piva. Ukoliko ste se već ranije registrovali, dovoljno je da unesete kod. Akcija traje do petka 10. maja u 12 časova. Spisak svih registrovanih navijača nalaziće se na štandu na zapadnoj tribini, gde će se u zavisnosti od broja unetih kodova deliti ulaznice za istočnu tribinu.

Maksimalan broj karata za susret sa timom sa Karaburme koje može dobiti jedan registrovani učesnik akcije „Lav igra i strast“ je četiri, a jedan uneti kod omogućava dobijanje jedne ulaznice. Takođe, svaki uneti kod će omogućiti beogradskom klubu da što pre dobije klupski autobus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter