0
Domaći fudbal

Petrić, Nađ ili Tomić menjaju Tumbu

Objavljeno: 09.05.13 u 18:16

partizan

Na današnjoj sednici Upravnog odbora FK Partizan članovi tog tela izdvojili su tri kandidata za upražnjeno mesto sportskog direktora. Najozbiljniji kandidati su Gordan Petrić i Albert Nađ, dok bi u trku mogao da se umeša i nekadašnji sportski direktor Ivan Tomić.

Sva tri kandidata su istaknuti bivši fudbaleri crno-belih i sva trojica su obavljala neku funkciju posle igračke karijere u Partizanu. Petrić je u peridou od 2007. do 2009. godine bio generalni sekretar, Nađ je obavljao funkciju koordinatora sportskih sekcija proteklih godina, dok je Tomić na mestu sportskog direktora borvio u periodu od 2007. do 2009. godine.

Odluka o nasledniku Ljubiše Tumbakovića neće biti doneta pre juna, a na sastanku UO donete su odluke o pripremama za sezonu 2013/14 koje će biti obavljene na Zlatiboru i u Sloveniji, kao i odluke o organizaciji predstojećeg „večitog“ derbija koji bi mogao da odlučuje o novom šampionu Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter