0
ATP

Nadal: Normalno je da publika podržava „domaćeg“ tenisera

Objavljeno: 09.05.13 u 22:29

nole i rafa

Zvižduci koji su parali uši tokom meča koji je Novak Đoković igrao protiv Bugarina Grigora Dimitrova zatekli su sve poklonike tenisa. Ljubitelji ove igre ne pamte da je neki teniser, koji se u tom trenutku nalazio na mestu broj jedan ATP liste, doživeo nešto slično. A onda teniser zbog koga je Novak pretpostavljamo i dobio zvižduke, Rafael Nadal izjavi kako nije ni gledao taj meč, pa ne zna šta se dešavalo.

„Ne želim da komentarišem ponašanje publike u meču sa Đokovićem. Ne mogu da kažem šta mislim o svemu tome, jer u sobi hotela gde sam odseo, na televiziji nije bilo kanala koji prenosi mečeve sa turnira u Madridu, pa nisam ni gledao duel i dešavanja u tom susretu“, nevešto je izjavio Nadal.

Iako, kako kaže, nije gledao meč, Nadal je našao razlog da opravda postupke domaće publike.

„Znate, normalno je da publika više podržava mene, odnosno da bodri lokalne igrače. To je uobičajena pojava na svim turnirima“, lupio je Nadal i ostao živ.

Međutim, niti je Nadal bio na terenu, niti je ijedan španski teniser igrao protiv Noleta. Ili je možda Dimitrov u međuvremenu uzeo špansko državljanstvo, a da mi ne znamo. Postavlja se onda pitanje šta li bi Đoković doživeo da je došlo do meča sa najboljim španskim teniserom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter