0
Domaći fudbal

Ludilo u Jagodini

Objavljeno: 09.05.13 u 22:01

R6T0306

Kakva fešta je viđena noćas u Jagodini. Zapravo, nije viđena, nego žurka i dalje traje. Na gradskom Trgu se okupilo nekoliko hiljada građana koji su došli da proslave najveći uspeh fudbalskog kluba u istoriji – osvajanje Lav kupa Srbije.

Viđen je veličanstven vatromet, bogat kulturno-umetnički program, a koncert narodne muzike propraćen trubačima i dalje traje u centru grada.

R6T0155

Okupljeni su burnim aplauzom i ovacijama pozdravili kreatore istorijskog uspeha, a predsednik skupštine opštine Dragan Marković Palma, je najavio još više ciljeve.

„Pokazali smo da smo najbolji srpski klub južno od Dunava i save i osvojili smo kup u prvom finalu. Stvorili smo orgnizovan klub, a uskoro idemo i na osvajanje šampionske titule“, rekao je Palma uz odobravanje okupljenih.

R6T0317

Svako od okupljenih navijača je želeo da se slika s junacima grada, dotakne pehar najbolje ekipe u ovom takmičenju, a sve vreme se orila pesma koju je započeo da peva kapiten Miloš Popaj Stojanović:

„Srpski kup je naš…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter