0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Dule nema primedbu, sem na igrače

Objavljeno: 09.05.13 u 09:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi i istakao da su ‘crveno-beli’ zasluženo trijumfovali.

„Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Ovo je za njih bio izuzetno značajan meč. Pokušao sam da tako bude i za nas, ali je očigledno došlo do opuštanja koje je nepametno i nedopustivo.“

„Izvinjavam se publici što nismo odgovorili na taj način. Nedozvoljeno je da se u susretu sa Zvezdom ne ogoli do kosti“, rekao je Vujošević novinarima.

„Bilo je pre meča svadbarsko raspoloženje, pre svega među navijačima koje se prenelo i na ekipu, ali očigledno je da se ušlo bez dovoljno straha, onog lekovitog i spasonosnog, koji sprečava da se dese stvari kojih se čovek plaši… Utakmica pokazuje da će sledeći meč koji budu igrali Partizan i Crvena zvezda imati maksimalnu neizvesnost. Glup je onaj koji na bilo koji način potceni Zvezdu“, rekao je Vujošević.

Trener Partizana je posle meča pohvalio poimence jednog sudiju, rekavši da mu je drago da mladi Uroš Nikolić „ima hrabrosti i kvaliteta da stoji na terenu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter