0
Košarka

Crveno-beli ne daju igrače reprezentaciji!

Objavljeno: 09.05.13 u 14:23

kk-crvena-zvezda

Nakon odluke Košarkaškog saveza Srbije prema kojoj je  finalna utakmica juniorskog prvenstva između Crvene zvezde i Partizana, prekinutu zbog tuče, registrovana službenim rezultatom 20:0 za crno-bele iz Crvene zvezde najavljuju radikalne poteze poput tužbi protiv odgovornih, ali i povlačenje igrača iz reprezentativnih selekcija.

„Saopštenje komesara juniorske lige je nekompetentno i neusaglašeno sa zakonom o upravnom postupku, pa kao takvo za nas ne postoji. Mi ne priznajemo da je juniorski prvak Partizan, jer je Tomašević odlučio pobednika nasilnim putem. Zvezda će posle pravne analize i odluke Predsedništva verovatno podneti krivične prijave protiv Tomaševića, komesara lige za mlađe kategorije Aleksandra Rašinca i ostalih učesnika u pravljenju grubog falsifikata i iznošenja neistina“ – rekli su u klubu sa Malog Kalemegdana, a prenosi Blic.

Zbog navodnog nepoštovanja kluba Crvena zvezda najavljuje još oštrije rezove.

„Savez ne poštuje Crvenu zvezdu, to se vidi iz ovih odluka, ali na narednom sastanku predsedništva tražićemo da se prispitaju naši odnosi sa KSS. Partizan u Kući košarke drži sve pod svojom kontrolom i preko potpredsednika za takmičenje, Tomaševića, rade šta hoće. Zbog toga će Zvezda preispitati svoje odnose sa KSS u smislu daljeg učešća naših igrača i trenera u reprezentativnim selekcijama“ – najavljuju iz Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter