0
Fudbal

Roman odbija da plati klauzulu za Murinja

Objavljeno: 08.05.13 u 18:42

Jose-Mourinho

Komplikuje se situacija na Stamford Bridžu. Već viđeni novi menadžer Žoze Murinjo čini se da neće tako lako ponovo preuzeti Čelsi. Naime, Roman Abramovič odbija da plati Realu 10 miliona evra koliko iznosi kaluzula za odlazak Murinja.

Rus je odbio da plati i kompenzaciju za Murinjov stručni štab kaja takođe iznosi oko 10 miliona. Kada je Portugalac dobio otkaz u Čelsiju 2007. godine Abramovič je za to morao da plati 18 miliona funti po ugovoru.

Murinjo je i dalje prvi pik za naslednika odlazećeg Rafe Beniteza, ali na Stamfordu žele veću kontrolu kada je njegov stručni štab u pitanju.

Međutim, slučajnost ili ne ali informacije o ovim komplikacijama u javnosti su se pojavile u trenutku kada je ser Aleks Ferguson objavio da odlazi sa funkcije menadžera Mančester Junajteda, a poznato je da je Fergi u doličnim odnosima sa Murinjom te da je u par navrata pominjao kako bi portugalskog stručnjaka voleo da vidi kao naslednika.

Za sada je za klupu „đavola“ prvi pik menadžer Evertona Dejvid Mojes, a da li će se situacija okernuti u korist Murinja tek ćemo videti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter