0
Domaći fudbal

Kapiteni jedva čekaju finale

Objavljeno: 08.05.13 u 08:56

image

Kapiteni Miroslav Vulićević i Miloš Stojanović izjavili su da jedva čekaju finale Kupa Srbije.

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da posle dva izgubljena finala u dresu Novosađana očekuje da treća bude sreća.

„Maksimalno smo motivisani, dokazali smo ove sezone da umemo da igramo fudbal, bilo gde i protiv bilo koga. Mislim da smo spremni da napravimo taj istorijski korak i osvojimo prvi Kup trofej u istoriji kluba. Uzdamo se i u podršku navijača, nadam se da ćemo se zajedno vratiti u Novi Sad sa trofejom“, istakao je Vulićević.

Kapiten Jagodinaca Miloš Stojanović, najbolji strelac Superlige, naglasio je da je finale Kupa bez dileme najvažnija utakmica u njegovoj karijeri.

„Pobeda bi svakako bila kruna moje karijere. Čeka nas teška utakmica, protiv kvalitetnog rivala i moramo da damo, što se kaže, 200 posto, da bismo pobedili. Spremni smo, jedva čekamo da počne i ako Bog da da donesemo trofej u Jagodinu“, poručio je Stojanović.

Finale Kupa Srbije između Jagodine i Vojvodine igra se večeras od 20.30 sati na stadionu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter