0
Košarka

Izjednačili Niksi i Grizlisi

Objavljeno: 08.05.13 u 09:40

David West, Paul George, Carmelo Anthony

Njurjok je izjednačio rezultat u seriji protiv Indijana Pejsersa na 1-1, pošto su sinoć u Medison Sjver Gardenu pobedili sa 105:79. Koliko je ovo polufinale važno pokazuje i dolazak pojedinih bivšig igrača ova dva tima. Bio je tu Petrik Juing, ali bio je tu i Redži Miler, a rivalstvo njih dvojice iz sredine 90-ih još uvek se prepričava.

Naravno najupadljiviji je bio reditelj Spajk Li koji nikako nije imao mira pored aut linije, te je naručito u trećoj četvrtini konstantno suflirao Karmelu Entoiju i družini. Sudeći po rezultatu dobro mu je išlo.

Entoni je utakmicu završio sa 32 poena i 9 skokova, Ajman Šampert postigao je 15, a Rejmond Felton 14 za Nikse. Za Pejserse je Pol Džordž
postigao 20, 13 poena je u bacio Dejvid Vest, a Džordž Hil 12.

Memfis Grizlisi pobedom od 99:93 napravili su brejk u Kolahomi protiv Tandera i izjendačili rezultata u polufinalu Zapada na 1-1.

Gotovo ista količina neizvesnosti kao u prvom meču bila je prisutna i sinoć ali su ovog puta Grizlisi izašali kao pobednici zahvaljujući poenima koje je Majk Konli postigao pred sam kraj utakmice.

Konli je ujedno bio i najefikasniji igrač Grizlisa sa 26 poena, 24 je postigao Mark Gasol, dok je 15 ubacio Zek Rendolf. Tander je u igri držao Kevin Durent koji je meč završio sa 36 poena, 11 skokova i 9 asistencija, ali pitanje je koliko će on sam moći protiv Memfisa.

Pored Durenta istakao se i Derek Fišer sa 19 poena, kao i Serž Ibaka koji je postigao 11.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter