0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Robi koči Zvezdu

Objavljeno: 07.05.13 u 11:12
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ukoliko Crvena zvezda do kraja maja ne isplati zaostali dug bivšem treneru Robertu Prosinečkom neće moći da bude licencirana za evropska takmičenja bez obzira na to da li će osovojiti šampionsku titulu ili završiti sezonu na drugom mestu.

Naime, prilikom rastanka sa Prosinečkim odnosno nakon sudskog spora koji je pripao sadašnjem treneru turskog Kajzerija Zvezda se obavezala da uplati na njegov račun 150.000 evra, ali se uprava kluba sa Marakane nadala da bi sa bivšim šefom stručnog štaba mogli da se dogovore sa isplata bude u ratama.

Međutim, Prosinečki nije jedini problem za Zvezdu koja ima još oko 1,5 milion evra potraživanja za sporove koje je izgubila na sudovima koje priznaje UEFA. Crveno-beli nisu poravnali račune sa Borhom, Evandrom, klubom iz kojeg je došao Natanijel Asamoa…

Postavlja se pitanje da li će se u narednih 20-ak dana negde pronaći tražena suma ili će naredne sezone nećemo gledati Zvezdu u evropskim takmičenjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter