0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Svaka pobeda nam je važna

Objavljeno: 07.05.13 u 16:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je u utorak da je predstojeća utakmica s Partizanom veoma važna za njegov tim koji zbog lošijih rezultata želi da pobedom obezbedi plasman u završnicu Superlige Srbije.

„Dueli protiv Partizana uvek imaju specifičnu težinu. Rezultati u dosadašnjem delu takmičenja su nas doveli do toga da moramo u svakoj narednoj utakmici da tražimo pobedu kako bismo obezbedili plasman u završnicu takmičenja“, rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde u sredu u 21.00 u Hali „Pionir“ igraju protiv Partizana utakmicu devetog kola Super lige Srbije.

Partizan je prvi na tabeli sa sedam pobeda i jednim porazom, dok Zvezda zauzima treće mesto s pet pobeda i tri poraza. To će biti šesti duel beogradskih timova u ovoj sezoni, a Zvezda ima pobedu više. Međutim, u poslednje dve utakmice, u Superligi i u finalu Jadranske lige, pobedili su „crno-beli“.

„Partizan je bio bolji u prethodna dva meča. Imamo problema sa povređenim igračima, nije sigurno da će Cvetković moći da igra, ali siguran sam da će svi koji izađu na teren dati sve od sebe da u ovakvim okolnostima pobedimo Partizan“, rekao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter