0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan bez trenera u večitom derbiju?

Objavljeno: 07.05.13 u 21:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bitka srpskih klubova sa besparicom još uvek je u toku, a preti da postane hronična. Najnoviji problem je nastao u Partizanu zbog neisplaćenih zarada prema bivšem treneru Vladimiru Vermezoviću, pišu „Večernje novosti“.

Dogovor o isplati dugova  između Partizana i Vermezovića još nije postignut, a prema pravilniku Zajednice Superligaša potvrda o izmirenju dugova prema bivšim trenierima bi trebala da stigne na adresu Zajednice u opsegu od dva takmičarska meča. Ukoliko se obaveze prema bivšim trenerima ne isplate ili proces uđe  u Arbitražnu komisiju, novi trener može da sedi na klupi ekipe samo na ta dva meča.

Rašović je ekipu vodio u duelu protiv Radničkog iz Niša, a u sledećem kolu crno-beli gostuju u Kragujevcu, moglo bi lako da se desi da Partizan u večitom derbiju bude bez glavnog trenera na klupi.

„Zasad nam niko iz Partizana nije dostavio dokument o rešenom statusu smenjenog trenera, niti je pokrenut postupak. Ima još vremena da se to reši“, izjavio je generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter