0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mihajlović tera mak na konac

Objavljeno: 07.05.13 u 09:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Siniša Mihajlović očigledno nema nameru da popusti ni u „slučaju Nemanja Matić“ ni u „slučaju Adem Ljajić“. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije ponavlja tvrdnju da on ne snosi ni mali deo krivice što ova dva fudbalera ne igraju za državni tim, iako baš on Matiću nije pružao šansu mladom vezisti i pored toga što ga je redovno pozivao na pripreme, a insistirao je da Lajić mora da peva himnu.

„Matić je bio pozitivan sve dok nije rekao da ne želi da igra za reprezentaciju. To je rekao on, a ne ja. I kako da ga pozovem“ – više za sebe nego za onoga ko ga je pitao prokomentarisao je Mihajlović.

Mi ćemo samo da podsetimo da se za Matića otimaju najveći evropski klubovi i pri tome su sremni da izdvoje desetine miliona evra, ali ni to nije dovoljno selektoru „orlova“ da preispita svoj stav i makar pokuša da pronađe zajednički jezik sa fudbalerom Benfike.

Ni po pitanju Adema Ljajića nema ništa novo.

„Daj Bože da je Adem mog karaktera. Poznajem ga mnogo bolje od drugih, radili smo zajedno godinu i po dana i ta+da se ponašao korektno, profesionalno. On je odlučio ovako, ima svoje principe, ja svoje i tu ne vidim nikakav problem“ – kazao je Mihajlović u intervjuu za Žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter