0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazović: OFK-a nam je veliki dužnik

Objavljeno: 07.05.13 u 18:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dobre partije i rezultati fudbalera Crvene zvezde raduju sve navijače crveno-belih. Još jedna dobra vest za njih je da se u ekipu posle lakše povrede na meču protiv Spartaka vraća Drako Lazović.

„Osećam se dobro, nemam nikakvih teškoća da izdržim sve napore. Propustio sam tri utakmice, ali sada se vraćam u ritam i nadam se da ću vrlo brzo biti maksimalno spreman. U prethodne tri nedelje radio sam odvojeno od ekipe i zaželeo sam se treninga i utakmica. Ulazimo u finiš prvenstva i uradiću sve da pomognem svojim saigračima da ostvarimo maksimalan učinak“, izjavio je Lazović za sajt kluba.

Naredni rival Zvezde u poteri za Partizanom je veliki dužnik iz prvog dela sezone OFK Beograd. Romantičari su dva puta pobedili crveno-bele u ovoj sezoni, jednom u prvenstvu, a drugi put u Kupu kada su ih u četvrtfinalu izbacili iz najmasovnijeg srpskog takmičenja.

„Ostali su nam veliki dužnici u sportskom smislu. Porazi koje su nam naneli treba da nam budu dodatni motiv i poziv na oprez. Radi se o odličnoj ekipi koja ima odlične pojedince. Susreti sa OFK-om uvek nose veliku draž i puno uzbuđenja na terenu. Očekujem da i u subotu na Marakani navijači vide dobru utakmicu i naravno, pobedu Zvezde“, poručuje Lazović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter