1
Domaći fudbal

Još jedan omladinac napušta Zvezdu

Objavljeno: 07.05.13 u 09:28

branko-jovanovic

Fudbaler Crvene zvezde i omaldinski reprezentativac Srbije Branko Jovanović ponovo će pokušati da pronađe inostrani angažman. Nakon neuspešne jesenje probe u Valensiji, mladi štoper se otisnuo put Sevilje gde će probati da uveri tamošnje stručnjake da zavređuje dres kluba iz Andaluzije.

Crvena zveda mladom Jovanoviću nije ponudila čak ni stipendijski ugovor pa ne čudi da je krenuo stopama Uroša Ćosića, Filipa Đuričića, Milana Milanovića i brojnih drugih talenata koji su prve fudbalske korake napravili na Marakani, ali u svom matičnom klubu nisu dobili pravu šansu.

0
0

1 Komentara

  1. Ja sam grobar od 3 godine ali ovakve stvari su katastrofalne to iso se desava i u partizanu.Dokle cemo bre da budemo taoci bagre sa obe strane.Ajdemo nabedjene vodje navijaca da vidimo koliko volite svoj klub i koliko vam je on stvarno u srcu i da to zaustavite,i stavite svoje licne interese u zapecak i otgnemo se od sivila koje je obavilo i Zvezdu i partizan….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter