0
Domaći fudbal

Dejo o Regionalnoj ligi, Srbiji, omiljenim igračima…

Objavljeno: 07.05.13 u 13:22

Savicevic

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević, koji važi za jednog od najvećih zagovornika ideje o formiranju Regionalne lige, otkrio je u izjavi za agenciju Anadolija da probleme u vezi sa tim najviše stvaraju fudbalski radnici iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

„Teško ćemo oformiti takvu ligu. Ideja da ne bude gostujućih navijača je loša i luga u tom slučaju ne bi imala svrhu. Jedina moguća gostovanja navijača su ona kada se sastaju klubovi iz Makedonije i Crne Gore jer tada ne bi bilo straha od incidenata. Ali zamislite šta bi se desilo da hrvatski i bosanski navijači odu u Srbiju ili obrnuto“ – rekao je Savićević.

Između ostalog pričalo se i o eventualnom plasmanu selekcija sa ovih prostora na predstojeći Mondijal pa se Dejo između ostalih osvrnuo i na rezultate reprezentacije Srbije.

„Nije mi jasno zbog čega je Srbija napravila toliki rez, smenu generacija. Iz utakmice u utakmicu podmlađuju ekipu, a sa druge strane obećavaju rezultate. To nije moguće. Suludo je“ – kazao je Crnogorac.

U istom intervjuu bivši fudbaler Crvene zvezde otkrio je da su mu Leo Mesi i Kristijano Ronaldo omiljeni igrač, a da sa od srpskih igrača najviše ceni defanzivce Nemanju Vidića, Baneta ivanovića i Aleksandra Kolarova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter