0
ATP

Otac Bernarda Tomića slomio nos teniseru

Objavljeno: 06.05.13 u 17:52

120128262_tennis_375420c

Australijski mediji preneli su da je u Madridu uhapšen otac Bernarda Tomića, Džon, nakon što je navodno napao sparing partnera Australijanaca, Tomasa Druea iz Monaka, javlja agencija Beta.

Mediji spekulišu da su se incidenti dogodili ispred hotela u Madridu, a da je Džon navodno slomio nos Drueu, kao i da je prošle nedelje u Monte Karlu udario sina Bernarda.

„Pljunuo mi je u lice, a onda je otišao i rekao je da mi neće platiti. Rekao sa mu: ’U redu, Džone, pravi si čovek. To je u redu. Platiće mi Bernard’. Onda me je udario glavom. Prethodnih šest meseci Džon me je svakog dana tretirao kao psa, bez imalo poštovanja. Treba ga udaljiti sa ATP tura“, kaže Drue.

Svedoci tuče ispred Hotela gde su smešteni teniseri, između ostalih, bili su Janko Tipsarević i Aleksandar Dolgopolov.

Džon Tomić kasnije tokom dana biće izveden pred istražnog sudiju u Madridu, koji će ispitati ove incidente.

Teniski savez Australije saopštio je da su medijski izveštaji o događajima u Monte Karlu i Madridu zabrinjavajući.

„Medijski izveštaji o incidentima vezanim za Tomićeve su vrlo zabrinjavajući. Mi smo u stalnom kontaktu sa Asocijaciom teniskih profesionalaca (ATP), koji istražuju ove događaje“, navodi se u saopštenju Teniskog saveza Australije.

Bernard Tomić na ATP listi trenutno zauzima 53. mesto, a u nedelju je poražen u prvom kolu Masters turnira u Madridu od Čeha Radeka Štepaneka sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter