0
Fudbal

Subotić ubeđuje Levandovskog

Objavljeno: 06.05.13 u 17:19

neven-subotic

Srpski reprezentativac Neven Subotić pokušava da ubedi Roberta Levandovskog da ostane u Borusiji iz Dortmunda. Levandovskom ugovor sa „milionerima“ ističe na leto 2014., a on je već odbio da produži saradnju sa klubom.

U redu ekipa koje su pokazale interesovanje za poljskog napadača nalaze se Bajern, Mančester Junajted, te Mančester Siti, a za sada Bavarci izgledaju kao najozbiljni u želji da ga dovedu. Ipak, Subotić i dalje veruje u mogućnost da Levandovski ostane u Dortmundu.

„Naravno da se nadam da će Robert ostati. Svi znamo kakav posao on radi za tim. On jednostavno uvek da je golove. Po mom mišljenju on je najbolji napadač u Evropi ove godine. Njegov napredak ove sezone je neverovatan“ rekao je Subotić za Bild.

Što se tiče predstojećeg finala Lige šampiona koje se igra na Vembliju 25. maja, reprezentativac Orlova smatra da je veći pritisak na igračima Bajerna.

„Ova generacija je po prvi put u finalu. Već smo napravili ogroman uspeh i bio bi to šlag na torti kada bi osvojili trofej. Realno gledano oni imaju veći pritisak. Prošle sezone izgubili su finale na svom terenu i sad po svaku cenu moraju da se iskupe“ zaključio je Subotić.

A kolika ludnica vlada u Dortmundu zbog finala Lige šampiona pogledajte ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter