0
TimeOut

Pazarci pravdaju bacanje bombe

Objavljeno: 06.05.13 u 10:54

13673179396007

Neverovatno ali istinito. Nemile scene na derbiju koji je pre sedam dana odigran u Novom Pazaru između istoimenog kluba i Partizana, koje su svoj vrhunac doživele bacanjem ekspozivne naprave ka navijačima gostiju, dobijaju novu dimenziju.

Iz nekog sasvim nenormalnog razloga pristalice Novog Pazara našle su za shodno da ovaj na sreću neuspeli teroristički napad opravdaju prethodnom provokacijom od strane navijača Partizana.

Naime, Pazarci tvrde da su bili isporovocirani pesmama koje su pevali Grobari tačnije pesmom „Bože ne znam šta mi je, pale mi se džamije“ (detalj se nalazi negde malo posle drugog minuta na videu).

Da je pesma sama po sebi odvratana, to svakako jeste. Činjenica je i da takvih pesama koje sa sportom i voljenim klubom nemaju nikakve veze nažalost ima na svim stranama.

Međutim, da reakcija na pesmu bude bacanje ekspolizivne naprave, to do pre sedam dana nije još viđeno. Nažalost ovo je čista posledica ne rešavanja problema odnosno guranja stvari pod tepih, jer je ovaj incident proglašen za „nedolično ponašanje na sportskim borilištima“, a trebalo je da bude okarakterisan kao pokušaj terorističkog napada. Postavlja se logično pitanje, da li bomba treba da eksplodira da bi neko odgovoran ozbiljno shvatio situaciju u kojoj se nalazimo?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter