0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Umesto da bude idol klincima, bije devojke

Objavljeno: 05.05.13 u 10:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Da fudbaleri umeju da budu bahati, to svi znamo. Ali kada se desi da jedan fudbaler pretuče devojku i ostavi je u nedođiji, e to onda stvarno prelazi svaku granicu.

Kako piše internet portal telegraf.rs, fudbaler OFK Beograda Pater Golubović (19) preksinoć je pretukao svoju devojku na auto-putu Beograd – Novi Sad i ostavio je bosu nasred puta!?

Mladi fudbaler je najverovatnije pod dejstvom alkohola učinio ovo nedelo, a da sve bude gore sa njim u kolima su bili njena drugarica i njen dečko i Golubovićev drugar koji nisu reagovali.

Devojka je uspela da zaustavi jednog taksistu koji je potom prevezao do Urgentnog centra u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede. U Kliničkom centru Vojvodine potvrdili su za Telegraf da su sinoć primili i sanirali povrede nesrećne devojke, ali nisu mogli reći o kakvim povredama se radi.

Inače ovaj fudbaler je nedavno izabran u 16 najboljih mladih fudbalera sveta u “Najkovom” globalbom projektu “The Chance”. U OFK Beograd je stigao iz omladinskog pogona Crvene zvezde gde je bio i kapiten ekipe.

Fudbaler Golubović je preko portparola kluba demantovao sve navode o njegovom učešću u nasilničkom ponašanju i kaže da ima čvrste dokaze da se ove scene nisu dogodile.

„Kontaktirali smo fudbalera Golubovića i on nam je izneo čvrste dokaze da nije učestvovao u nasilničkom ponašanju. On je momak za primer i dobar dečko, a klub ima poverenja u njega i njegove ljudske kvalitete“, izjavio je portparol OFK Beograda za sajt Telegrafa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter