0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović za Hotsport: Čestitke od Stanoja

Objavljeno: 05.05.13 u 13:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gotovo da ne postoji navijač Partizana koji nema veliku želju da se Aleksandar Stanojević vrati na mesto trenera crno-belih. Koliko god navijačka ljubav bila iracionalna, toliko je isti taj broj pristalica ekipe iz Humske svestan da se nešto slično ne može dogoditi u skorije vreme, pa se zadovoljavaju utešnom nagradom.

Ta utešna nagrada je Vuk Rašović, koga već oslovljavaju „Mali Stanoje“. On mu je bio pomoćnik u prvom timu, imaju identičnu fudbalsku filozofiju i na kraju krajeva veliki su prijatelji.

„Poređenje s Stanojevićem može samo da mi godi. Nas dvojica smo zaista dobri prijatelji, slično razmišljamo i potrudiću se da opravdam poverenje i ljudi u klubu, ali i navijača. Stanoje me je pozvao pre neki dan i čestitao mi izbor na mesto trenera i poželeo mnogo sreće.

Nas dvojica smo u stalnom kontaktu i budite sigurni da zna sve šta se događa u Partizanu“, kaže Rašović u razgovoru za Hotsport.rs.

Novi trener Partizana ističe da je pobeda nad Radničkim iz NIša veoma bitna u psihološkom smislu za njegov tim i da veruje kako će sada biti mnogo lakše.

„Svi znamo da protiv Nišlija nismo igrali spketakularno dobro, ali je najvažnija pobeda, mada svako dobronameran može da vidi određeni pomak. To nam je bilo potrebno, da prvu zajedničku utakmicu uspešno privedemo kraju, a sada imamo nedelju dana da se spremamo za Kragujevac.

Znamo da njima gori pod nogama, da će tamo biti vrela atmosfera, ali mi imamo našu računiocu i želimo pobedu, kako bismo u dobrom raspoloženju ušli u derbi. Tek kad završimo obaveze u Kragujevcu, možemo da pričamo na temu susreta s Crvenom zvezdom“, kaže Rašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter