0
Evropske lige

Novi ugovor za Anćelotija

Objavljeno: 05.05.13 u 20:29

Karlo Anćeloti1

Karlo Anćeloti ipak neće postati novi trener madridskog Reala kao što ni Arsen Venger neće doći u Pari Sen Žermen pošto je Italijan svojim igračima saopštio da će ih trenirati i u narednih nekoliko dana.

Naime kako javljaju francuski mediji, po okončanju tekuće sezone Anćeloti će potpisati novi dvogodišnji ugovor sa PSŽ-om uz mogućnost da saradnja bude produžena na još godinu dana stim da će iskusni stručnjak dobiti povećanje plate (ne navodi se koliko).

Pretpostavlja se da će ova informacija biti ozvaničena onog dana kada Pari Sen Žermen i teoretski obezbedi šampionsku titulu, što se neće desiti večeras jer u slučaju trijumfa „svetaca“ ovaj tim će na tri kola pre kraja prvenstva imati devet bodova više u odnosu na Olimpik iz Marseja. Kako u Francuskoj šampiona odlučuje gol razlika, a ona je u velikoj meri na strani PSŽ, može da se kaže da samo teorija deli ekipu Karla Anćelotija od šampionskog pehara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter