0
ATP

Novak posetio Real, turnir može da počne

Objavljeno: 05.05.13 u 21:41

djokovic-real

Pred početak takmičenja na Masters turniru u Madridu najbolji teniser sveta Novak Đoković je novinarima u španskoj prestonici objasnio na koji način planira da dogura što dalje.

„Svaki turnir je posebna priča. Jedan po jedan ostavljam iza sebe, a ovde mi je cilj da doguram što dalje“ – ostao je nedorečen srpski teniser, ali verujem da je mislio da dogura makar do finala.

Prva prepreka na tom putu biće mu mladi Bugarin Grigor Dimitrov.

„Igrali smo dva puta jedan protiv drugog, znam da je veoma talentovan i da igra podjednako dobro na svakoj podlozi. Pokušaću da ga pritisnem tako što ću koristiti svaku priliku da uđem u teren“ – otkrio je Đoković, koji je takođe dodao da je njegov povređeni zglob u sve boljem stanju i da će uskoro ozleda, zarađena na Dejvis kup meču protiv SAD, biti prošlost.

Dolazak u Madrid Novak je iskoristio da poseti i jedan od svojih omiljenih fudbalskih klubova, a predsednik Reala Florentino Perez mu je tom prilikom uručio prikladan dres sa brojem jedan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter