0
Tenis

Ana se mučila na startu turnira u Madridu

Objavljeno: 05.05.13 u 17:57

High quality Wallpapes and Photos @ Go4Celebrity.com

Uz dosta problema Ana Ivanović je na kraju ipak uspela da se plasira u 2. kolo turnira u Madridu, čiji je nagradni fond 4.033.254 američka dolara, pošto je na startu turnira savladala Amerikanku Betani Matek-Sends sa 2:1, po setovima 6:7(10), 6:3, 6:2, posle dva i po sata igre.

S obzirom da su u prvom setu viđena dva brejka, po jedan sa obe strane, pobednika je morao da odluči taj-brejk u kojem su obe teniserke propuštale svoje šanse, da bi Amerikanka sa tri uzastopna poena od zaostaka 9:10 došla do 12:10 i tako povela u setovima. Ipak, Ivanovićeva se brzo oporavila od nesrećnog gubitka prvog dela igre pa je u naredna dva seta u ranoj fazi oduzimala servis gemove protivnici i tu stečenu prednost mudro je čuvala do kraja.

U narednom kolu Ana će se susresti sa boljom iz duela Jelena Janković sa kvalifikantkinjom Šanel Shepers iz Južnoafričke Republike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter