0
Evropske lige

Vilotićeva odbrana opet neprobojna

Objavljeno: 04.05.13 u 23:15

image
Fudbaleri Grashopera savladali su Servet sa 2:0 u utakmici 30. kola šampionata Švajcarske.

Posle nekoliko kola nešto nesigurnije igre i slabijih rezultata u odnosu na veći deo sezone, popularni „skakavci“ konačno su odigrali kako su želeli i zasluženo su došli do pobede.

I ovog puta je odbrana Grashopera na čelu sa sjajnim Milanom Vilotićem bila besprekorna, ali je škripalo u napadu. Nisu nedostajale šanse već bolja završnica.

Čak je i Vilotić u 66. minutu imao priliku posle jednog kornera ali nije uspeo da savlada odličnog golmana Serveta Gonzalesa.

Ipak, sav trud isplatio im se u nadoknadi vremena – prvo je Škelzen Gaši iskoristio nepažnju odbrane za prvi gol, da bi u 94. minutu Nasim Ben Kalifa postavio konačan rezultat.

Grashoper je sada izjednačen na prvom mestu sa Bazelom, budući da obe ekipe imaju po 57 bodova, ali „skakavci“ imaju i utakmicu više.

Do kraja šampionata ostalo je još šest kola, a Grashoper naredni meč igra već u utorak 7. maja kada putuje u Bern na megdan Jang Bojsima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter