0
Košarka

Šta se ovo dešava i kuda vodi

Objavljeno: 04.05.13 u 12:17

51842658d00fd20130503_203315_headline

Nema kraja sukovu košarkaških klubova Partizan mts i Crvena zvezda Telekom. Posle intervjua Nebojše Čovića i njegovih navoda šta se sve dešava u srpskoj košarci i intervjua Mirka Pavlovića za Naše novine na sajtu KK Crvena zvezda osvanuo je tekst sa slikom iz svlačionice Partizana u kojoj je nalepljen intervju Pavlovića na zid!

Vest sa sajta Crvene zvezde prenosimo vam u celosti:

Intervju koji je Mirko Pavlović dao dnevnom listu Informer očigledno je izazvao veliku pažnju i zapao je za oko mnogima u taboru Zvezdinog večitog rivala. Slika koju imate priliku da vidite napravljena je u petak uveče u svlačionici Partizana u dvorani Pionir. Intervju je zakačen na vrata svlačionice, a pitanje koje se nameće je – zašto?

Pretpostavka je da je ono što je izgovorio menadžer za reorganizaciju i restruktuiranje Crvene zvezde i bivši dugogodišnji koordinator mlađih selekcija crveno-belih žestoko zasmetalo crno-belima. Međutim, to i dalje ne objašnjava zašto ovaj isečak iz novina „krasi“ vrata svlačionice crno-belih.

Evidentno je da su odnosi između beogradskih večitih rivala dotakli najnižu tačku. Iako su iz tabora Crvene zvezde u nekoliko navrata bili poslati signali za normalizacijom celokupne situacije, a tu se pre svega misli na činjenicu da Zvezda nije tužila Partizan za neplaćeno obeštećenje za Miljenovića, u taboru crno-belih su na takve poteze dobre volje ostali nemi. Bez sluha su se poneli i ovaj put, jer ovo je još samo jedan dokaz da u postupcima ljudi iz Partizana nema zdravog sportskog rivalstva, da njima rukovode neke drugačije emocije koje proizvode nemile scene ne samo u beogrdaskom hramu košarke, već u Laktašima i Čačku…

Čeka se odgovor iz Partizana, a mi se samo pitamo da li će se ova sezona uopšte završiti i kako…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter