0
Fudbal

Inter zove Meneza i Dijamantija

Objavljeno: 04.05.13 u 12:47

menez

Milanski Inter planira da se pojača za narednu sezonu, a posle trija Barselone Montoja, Bartra, Sančez, na meti je i ofanzivni vezista PSŽ-a Žeremi Menez. Inter je neplanirano ostao bez pojačanja iz Argentine Rubena Bote, pošto je gaučosu stradalo koleno i odsustvovaće sa terena bar šest meseci.

Zato se traži drugo rešenje, a problem je samo cena kod Meneza, jer Inter baš i nije u sjajnoj finansijskoj situaciji, a Bota je trebalo da dođe bez obeštećenja. PSŽ neće pustiti Meneza za manje od 12 miliona evra, što bi moglo da predstavlja nepremostivu prepreku za neroazure, koji se nadaju da će ipak naći zajednički jezik sa nekadašnjim trenerom a sada sportskim direktorom svetaca Leonardom. Menez je već igrao u Italiji i to za Romu.

Pored Meneza Inter želi da što pre završi posao sa Bolonjom oko Alesandra Dijamantija, a italijanski mediji navode da su pregovori u poodmakloj fazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter