0
Košarka

Vujošević: Megi nedostaje samo naš skalp

Objavljeno: 03.05.13 u 13:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Derbi meč 8. kola Agroživ Superlige Srbije biće odigran u Kruševcu u subotu sa početkom od 18 časova, a sasataju se dve prvoplasirane ekipe Mega Vizura i Partizan koje posle sedam odigranih utakmica imaju po šest pobeda i jedan poraz. Zbog svega toga trener Partizana Duško Vujošević kaže da njegov tim jednostavno ima obavezu da odigra dobro.

„Mega Vizura je odličan tim, ima dobre igrače i trenera i sjajno je organizovan. Nedostaje im samo još naš „skalp“. Biće nam zadovoljstvo da igramo u Kruševcu gde prilično dugo nismo gostovali i zbog toga imamo obavezu da odigramo dobro“ – rekao je Vujošević.

Iskusni trener se ne slaže sa konstatacijom da su uspesi Mege iznenađenje.

„Njihova pozicija na tabeli i što su iza sebe ostavili timove koji su na papiru bili favoriti možda jeste iznenađenje, ali ako se pažljivo analizira videće se da imaju odlične igrače i dobrog trenera Dejana Milojevića. Ja sam ga trenirao, znam koliki je borac i znam da je to preneo na svoju ekipu“, izjavio je trener ’crno-belih’.

Partizan će ponovo igrati bez Dragana Milosavljevića koji se povredio u finalu završnog turnira Jadranske lige u Laktašima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter