0
Domaći fudbal

Ko je ovde radio ni pakao mu ne bi teško pao

Objavljeno: 03.05.13 u 12:49

vladimir-vermezovic-1345204273-192069

Otišao je Vladimir Vermezović iz Partizana, s kojim se još  nije dogovorio oko dinamike isplate, ali je na oproštajnoj konferenciji dobro opleo po rukovodstvu kluba.

Da ne dužimo previše, bolje je da odmah pređemo na suštinu.

„Imao sam potrebu da vam se obratim, iako više nemam nikakvu funkciju u klubu i hvala vam što ste došli. Imali smo dobru saradnju, malo sam ja bio ljut na vas, malo vi na mene, ali generalno smo korektno sarađivali, jer sve to ide u opis radnog mesta.

Došao sam u Partizan na poziv sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića, jer sam poverovao da priča o dugogodišnjem studioznom radu može da se sprovede u delo, ali sam vrlo brzo video da sam pogrešio. Upravo zbog toga sam još pre utakmice u Bakuu odlučio da podnesem ostavku, ali me je upravo Tumba ubedio da ostanem.

U Partizanu sam bio dva puta i smatram da je bilo dosta, jer se više neću vraćati. Šta ću sada da radim, zaista ne znam, ali ko je ovde radio ni pako mu neće teško pasti.

Još se nismo dogovorili oko dinamike isplate, mada smatram da tu i ne treba mnogo da se dogovara, jer ja imam ugovor u kojem sve piše“ – rekao je Vermez.

Vladimir Vermezović je pričao i o tome kako od uprave nikada nije imao podršku, kako su mu zamerili što je pričao o novcu, ali kako veruje da će Partizan biti šampion.

„Znao sam da će me smeniti, pogotovo kad je otišao Tumba. Zvanično su mi zamerili gubitak devet bodova i što ekipa igra loše. Međutim, ima tu još mnogo toga.

Pa, zar je onih plus 11 palo s neba ili smo ih mi napravili?

Zamerili su mi što sam pričao o novcu, a Saša Ilić mi je u Milanu rekao kako igrači neće da idu u grad, jer nemaju ni za mini bar, a kamoli za šoping. Kasnije su u klubu rekli kako je to laž. Dobro, eto ja ne znam ko laže, samo sam preneo ono šti su mi rekli.

Ovaj Partizan se razlikuje od svih drugih Partizana koje znam, kriza je mnogo veća i videćemo gde ćemo biti za pet-šest godina.

Ipak, i dalje imamo dva boda više od Crvene zvezde i nadam se da ćemo odbraniti titulu“ – rekao je Vermez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter