0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kraj: Partizan – Radnički (N) 3:1

Objavljeno: 02.05.13 u 18:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

90′ +3 GOOOOOL! 3:1 Mitrović. Sa igračem manje Partizan je golom Mitrović na asitenciju Jojića stavio tačku na ovu utakmicu.

85′ Drugi žuti karton, odnosno crveni za Pajovića i Partizan će sa 10 igrača odigrati ostatak utakmice.

78′ Poslednja izmena kod crno – belih. Umseto Luke u igri je Jojić.

77′ GOOOOOOOl 2:1 Mitrović! Kiks odbrane Radničkog, Marković je izbio sam pred golmana gostiju uspeo da ga prebaci a Mitrović potom nije bilo teško da smesti loptu u praznu mrežu.

75′ Šta sve promašuju crno – beli to je neverovatno i ako usledi kazna na drugoj strani neće biti izneneđenje. Miljković je ponovo bio u šansi u sa peterca šutirao glavom ali bez uspeha.

72′ Poništen gol Kojića, jer je prethodno Miljković bio u nedozvoljenoj poziciji. Čini se sasvim ispravna odluka sudija.

70′  Saša Ilić promašuje idalnu šansu. Kojić je bio u prodoru, lopta je nekako stigla do kapitena Partizana koji sa 12 metara šutira visoko preko gola.

68′ Ostaje 1:1 i posle pokušaja Mitrovića, koji je iskoristio jedan odbitak u kaznenom prostoru ali je njegov šut bo mlak i golman Radničkog je bez problema intervenisao.

65′ Rašović na teren šalje Kojića umesto Šćepovića. Zvižduci za napadača Partizana prilikom izlaska sa terena.

57′  Miljković ulazi u konkurenciju za promašaj godine pošto je posle centaršuta Markovića sa 4 metra poslao loptu nebu pod oblake.

54′ Kolosalna šansa za Radnički! Ljubinković je izbio sam pred Stojkovića ali je golman Partizana sjajnom intervencijom po ko zna koji put ove sezone spasio svoj tim. Rašović je izvršio prvu izmenu a umesto Ninkovića u igru je ušao Marković.

51′ GOOOOOL 1:1 Binić! Kada se tome niko na stadionu nije nadao Binić je iskoristio centaršut sa desne strane i iz prve opalio po lopti koju nije uspeo da ukroti Stojković i ona je završila u mreži crno – belih.

47′ Prvi šut na gol Partizana. Binić je pokušao iz slobodnog udarca ali je loptu sa oko 19 metara poslao visoko preko gola Stojkovića.

 46′ Nastavljena je utakmica. Treneri obe ekipe nisu se odlučili na izmene u poluvremenu.

45′ Sudija Bogdanović ni sekundu nije produžio prvi deo igre pa su se igrači i stručni štabovi obe ekipe uputili ka svlačionicama stadiona Partizana. Jedan gol i par poluprilika sve je ono što je vredno pomena iz prvih 45 minuta.

40′ U finišu smo prvog poluvremena. Radnički se oslobodio pritiska crno – belih ali Nišlije nikako ne uspevaju da ugroze gol Stojkovića, o čemu govori podatak da još uvek nisu uputili šut ka čuvaru mreže crno – belih.

33′ Ponovo Šćepović u šansi. Ninković je dobio jednu dubinsku loptu po levoj strani, lepo je primio , a potom zastao u 16-ercu, pogledao i dao povratni pas Šćepoviću koji sa oko 13 metara šutira ali neprecizno.

 27′ Pokušaj Šćepovića iz slobodnog udarca sa oko 18 metara, ali je lopta posle šuta prošla tik pored leve stative gola Radničkog.

20′ Velika šansa za Partizan. Miljković je ušao u kazneni prostor, potom uputio centaršut po zemlji ali je Živković ispred Mirkovića otklonio oposanost.

16′ GOOOOl 1:0 Volkov! Posle kornera sa desne strane Volkov je bio najprisebniji u petercu i glavom smestio loptu u mrežu gostiju.

9′ Ništa značajno se ne dešava u Humskoj. Čini se da igrači oba tima čekaju da još malo padne temperatura kako bi zaigrali angažovanije.

1′ Počela je utakmica. Rašović u napadu igra sa Mitrovićem i Šćepovićem koji su se dan pred utakmicu u Novom Pazaru potuklu na treningu crno – belih.

Partizan: Stojković – Miljković, Volkov, Pajović, Ivanovi – Smiljanić, Ilić, Luka, Ninković – Šćepović, Mitrović

Radnički Niš: Perić, Stamenković, Kolarević, Živković, Petrović, Jovanović, Stefanović, Škuletić, Ljubinković, Binić, Pejčić.

Vuk Rašović debituje na klupi Paritzana protiv Radničkog iz Niša. Partizan želi da prekine loš niz iz prethodnog perioda u kome su ispustili prednost od 11 bodova u odnosu na večitog rivala. U okviru 26. kola JSL danas se pored ove igraju još tri utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter