0
Domaći fudbal

Rašović debitovao pobedom

Objavljeno: 02.05.13 u 20:57

partizan - radnicki 461

Vuk Rašović debitovao je pobedom na klupi Partizana. Uz mnogo, mnogo muka crno-beli su bili bolji od Radničkog iz Niša, ali ona stara floskula da se pamti samo rezultat ovoga puta može da bude slamka spasa za aktuelnog šampiona – 3:1 (1:0).

Novi trener Partizana prilično je izmenio sastav u odnosu na onaj tim koji je u Novom Pazaru izveo njegov prethodnih Vladimir Vermezović i to je dalo neki rezultat, Ukoliko gledate samo rezultat možete da pomislite da je to bilo lagano, ali daleko od toga. Šta više, od 83. minuta domaćin je igrao s igračem manje, ali su preostala desetorica, ne samo uspela da sačuvaju prednost od 2:1, već i da je uvećaju novim golom Aleksandra Mitrovića.

Partizan je došao u vođstvo već u 16. minutu preko Vladimira Volkova, ali su gosti u 51. minutu preko Vladana Binića uspeli da izjednače, a nekoliko trenutaka kasnije čak imaju mrtvu šansu, kad je golman Vladimir Stojković spasao nemoguće.

Onda je u ekipi ušao Lazar Marković i probudio crno-bele, a iz te igre su usledile dve stopostotne šanse, koje su Aleksandar Miljković i Saša Ilić uspeli da propuste. Na njihovu sreću, Mitrović je bio priseban i s dva gola u finišu uspeo da upiše nove bodove šampionu, koji je tako sačuvao prednost nad Crvenom zvezdom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter