0
ATP

Sjajna forma mladog srpskog tenisera na fjučersu u Šimkentu

Krstin u polufinalu turnira u Kazahstanu

Objavljeno: 02.05.13 u 15:41

krstin

Posle odličnog rezultata na fjučersu u francuskom Grasu, gde je takmičenje završio u polufinalu, mladi srpski teniser Peđa Krstin nastavio je sa sjajnim igrama i ove nedelje u Kazahstanu. On igra na fjučersu u Šimkentu, gde se već plasirao u polufinale, a na putu do plasmana među najbolju četvoricu napravio je velika iznenađenja.

Već na startu turnira, eliminisao je trećeg nosioca Salvara Ikramova iz Uzbekistana sa 6:2, 6:2. U drugoj rundi je imao znatno teži posao, ali je na kraju slavio protiv Rusa Andreja Levina sa 6:4, 4:6, 6:1, da bi u četvrtfinalu eliminisao još jednog ruskog tenisera Kirila Dmitrijeva, koji je postavljen za osmog nosioca, sa 7:5, 6:1.

U borbi za plasman u finale, Krstin će igrati protiv Andreja Cijumaka iz Moldavije, inače drugog nosica na fjučersu u Šimkentu, gde će se mladi srpski teniser takmičiti i sledeće nedelje.

Fjučers u Kazahstanu igra se za nagradni fond od 10.000 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter