0
Evrokupovi

Gece će biti spreman

Objavljeno: 02.05.13 u 13:37

Real Madrid's Angel Di Maria is challenged by Borussia Dortmund's Mario Gotze during their Champions League soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid

„Milioneri“ iz Dortmunda optimisti su kada je u pitanju povreda Marija Gecea, odnosno njegov nastup u finalu Lige šampiona 25. maja na Vembliju.

Gece je u revanš utakmici polufinala Lige šampiona između Reala i Borusije zadobio povredu butnog mišića još u ranoj fazi meča, da bi naknadnim pregledima bilo utvrđeno da mu je mišuć pukao. Naizgled teška provreda, jer prve procene su govorile da je za Gecea sezona završena, no ipak izgleda da neće biti tako.

„Mario Gece pokidao je butni mišić na gostovanju u Madridu. Pregledi koje je izvršio klupski doktor Markus Braun, potvrdili su početnu dijagnozu. Braun je istakao da je realno očekivati da će Gece biti u mogućnosti da nastupi u finalu Lige šampiona 25. maja“ navodi se na sajtu Borusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter