0
Evrokupovi

UŽIVO: Barselona – Bajern 0:3 (KRAJ)

Objavljeno: 01.05.13 u 22:05

Barcelona-Bayern-Munich1

Barselona i Bajern igraju revanš meč polufinala Lige šampiona. Bajern je pobedio sa 0:3 golovima Robena u 47., Pikea (a.g.) u 72. i Milera u 76. minutu utakmice.

Barselona: Valdez, Alveš, Pike, Bartra, Adrijano, Song, Ćavi, Inijesta, Pedro, Fabregas, Vilja.
Bajern: Nojer, Lam, Boateng, Van Bujten, Alaba, Martinez, Švajnštajger, Roben, Miler, Riberi, Mandžukić.

1. minut – Meč je počeo. Odlična atmosfera na Kamp Nou.

4. minut – Bajern pokušava pokušava da dođe do šanse, ali lopta ne stiže do Mandžukića koji bi se našao u odličnoj prilici.

6. minut – Vilja je dobio jednu dubinsku loptu, ali nije uspeo da iskontroliše loptu.

10. minut – Za sada bez ozbiljnijih prilika. Barselona pokušava da dođe do svoje igre, ali joj fudbaleri Bajerna to ne dozvoljavaju.

12. minut – Bajern je iz kontranapada pokušao preko Robena da dođe do vođstva, ali je Holanđanin bio neodlučan, pa je Pike reagovao i otklonio opasnost.

13. minut – Rasplamsala se igra. Barselona je posle prvog kornera stvorila šansu, ali bez većih problema za golmana Bajerna.

15. minut – Dani Alveš je ušao u kazneni prostor Bajerna i posle finte uputio loptu u sredinu, ali tamo nije bilo nikoga od fudbalera u plavo-crvenim dresovima.

24. minut – Pedro je uputio sjajn udarac sa dvadesetak metara, a Nojer je loptu vrhovima prstiju izbacio u korner.

27. minut – Odličnu priliku imao je Ćavi koji je sa 7 metara volejom uputio loptu preko gola.

31. minut – Ćavi je uputio dobru loptu u srce šesnaesterca, a Lam je odlično startovao ispred Fabregasa.

40. minut – Pritisak Barse je popustio, a disciplinovani Bavarci bez većih problema izlaze na kraj u duelima sa domaćim fudbalerima.

40. minut – Adrijano je pokušao sa dvadesetak metara po zemlji, a Nojer je lako intervenisao.

Poluvreme u Barseloni i dalje nema golova. Barselona deluje bolje nego u prvom meču, stvara prilike, napada, ali Bajern deluje vrlo sigurno u odbrani i ne dozvoljava Kataloncima da stvore izgledne prilike za gol. Očekuje nas veoma zanimljiv nastavak susreta iako Bajern još uvek ima nedostižnih četiri gola prednosti.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena u timovima.

47. minut – GOOOL! Arjan Roben je odlično prihvatio loptu sa desne strane, stuštio se u kazneni prostor Barselone, prevario jednog igrača i uputio sjajan udarac. Lopta je zvaršila u gornjem desnom uglu Barsinog gola. Raspršene su sve nade navijača Barse.

59. minut – Barselona više ne deluje kao ekipa koja može do gola na ovom meču. Dobro započinju akcije, ali završni pas ne može da prođe pored fudbalera Bajerna.

61. minut – Na Kamp Nou se čuju zvižduci. Bajern drži loptu u nogama, a njegovi navijači povicima „Ole, ole“ iritiraju domaću publiku. Nijedna ekipa nije ovako dobro igrala protiv Barse na njenom terneu.

66. minut. – Aleksis Sančez je iskoristio jednu grešku Alabe i ukrao mu loptu na ivici šesnaesterca Bajerna, ali je otišao suviše iskosa sa desne strane, a njegov pokušaj da ugorzi gol Alaba je izblokirao i poslao loptu u korner.

70. minut – Muk domaćih navijača, samo se navijači Bajerna čuju.

71. minut – Pedro je nekoliko puta fintom pokušao da dođe u priliku za šut, što mu je na kraju uspelo i sa ivice šesnaesterca šutirao pravo u Nojera.

72. minut – GOOOL! Luiz Gustavo je probio po desnoj strani i uputio oštar centaršut a Đerar Pike je naleteo na loptu i efektno postigao autogol.

74. minut – David Vilja je došao u priliku kada mu je Dani alveš uputio jednu dubinsku loptu, a on loptu glavom sa 5 metara poslao pored gola Bajerna.

76. minut – GOOOL! Tomas Miler je iskoristio odličan centaršut Frenka Riberija koji se prošetao po desnom boku.

81. minut – Bartra je pokušao posle kornera glavom sa 7-8 metara, ali je lopta otišla tik preko prečke gola Nojera.

86. minut – Vilja je pokušao, ali je ponovo bio neprecizan.

88. minut – Rafinja je dobio jednu loptu od Robena i po desnoj strani uputio jak udarac, ali je lopta otišla pored gola.

Kraj utakmice na Kamp Nou. Bajern je ponovo naneo težak poraz Barseloni i apsolutno zasluženo se plasirao u finale Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter