0
Košarka

Ujed Grizlija

Objavljeno: 01.05.13 u 08:49

Randolph_Gasol_Thunder_Grizzlies

Posle 2-o u seriji činilo se da Klipersi neće imati većih problema sa Grizlisima, međutim usledio je veliki preokret. Grizlisi su prvo na svom parketu izjednačili u seriji, da bi sinoć u Stejpls centru pobedom od 103:90 napravili brejk i sada u prvoj rundi plej ofa zapadne konferencije vode sa 3-2 i treba im još jedna pobeda kako bi eliminisali ekipu iz El Eja.

Tandem Grizlisa Zek Rendolf i Mark Gasol ponovo je bio poguba za Kliperse. Rendlof je utakmicu završio sa 25 poena i 11 skokva, dok je Gasol iamo učinako od 21 poena i 8 uhvaćenih lopti. Kod Klipersa je najbolji bio Kris Pol sa 32 poena.

Denevr Nagetsi smanjili su na 3-2 rezultat u seriji protiv Golden Stejta pošto su sinoć na svom parketu slavili sa 107:100.

Andre Igudala sa učinkom od 25 poena, 12 skokova i 7 asistencija bio je najbolji igrač Nagetsa, a pratili su ga Vilson Čenlder i Taj Loson sa po 19 poena. Herison Barns bio je najefikasniji igrač Voriorsa sa 23 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter