0
TimeOut

Pirlo ne može bez „Playstation“-a

Objavljeno: 01.05.13 u 19:08

Andrea-Pirlo

Reprezentativac Italije Andrea Pirlo otkrio je u svojoj biografiji „Mislim zato igram“ da je najbolji izum u istoriji čovečanstva posle točka, „Sony Playstation“!

„Svako jutro, prvo ide doručak u devet i onda se stacioniramo u našoj sobi i kreće dvoboj. Nakon toga sledi trening, ručak, pa opet isto“, kaže Pirlo, a potom otkriva ko mu je bio najveći rival.

„Meč Neste i mene je derbi Milanela svih vremena. Naši mečevi su puni adrenalina. Ja sam birao Barsu, ali i on. Omiljeni igrač bio mi je Samjuel Eto, pakleno brz, ali, moram da priznam, često sam gubio. Onda sam bio besan kao ris, sledi bacanje džojstika, tenzija i zahtevanje revanša…ali opet poraz“, rekao je Pirlo.

„Nisam mogao da se žalim, igrali smo s istim ekipama, ali malo različitim sastavima. Barem nisam mogao da se žalim na trenera, tu smo bili isti, obojica smo imali Pepa Gvardiolu“, zaključio je vezni fudbaler Juventusa.

Pirlo je u svojoj biografiji između ostalog otkrio i da je bio na pragu Barselone, da se nekoliko puta sastao sa trenerom Katalonaca u to vreme Pepom Gvardiolom, ali da Milan nije želeo da ga pusti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter