0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan brani pet golova prednosti

Objavljeno: 01.05.13 u 11:17

Vaterpolo polufinale kupa Srbije Radnicki Kragujevac - Partizan 12. Januar 2013.

Vaterpolisti Partizana će danas od 17.00 časova u Volgogradu u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona pokušati da odbrane pet golova prednosti iz prve utakmice (11:6) i tako se priključe Crvenoj zvezdi na Fajnal-foru koji će 31. maja i 1. juna biti održan u Beogradu.

Uprkos velikim kadrovskim problemima sa kojim se suočio trener Partizana Vlada Vujasinović teško je očekivati da iskusna ruska ekipa može da nadoknadi ogroman zaostatak iz prve utakmice. Podsetimo da su Jokić, Vico i Čučković zbog bolesti propustili meć protiv Vojvodine, da je Vukićević već duže vreme povređen, a da je pored njega i golman Soro imao problem sa povredom  prsta.

Ukoliko se Partizan prema očekivanjima plasira na Fajnal-for u polufinalu će gotovo sigurno igrati sa dubrovačkim Jugom koji je u prvom meču četvrtfinala savladao Galatasaraj u Istanbulu sa 12:5, dok će Crvena zvezda najverovatnije odmeriti snage sa Barselonetom koja je u prvom duelu odigranom u Grčkoj deklasirala Vuljagmeni sa 8:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter