0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ožegović: Maksimalno do tri boda

Objavljeno: 01.05.13 u 13:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mladi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Ožegović na nedavno odigranom meču protiv ekipe BSK-a iz Borče po prvi put se našao u startnoj postavi. Poverenje koje mu je ukazao Rikardo Sa Pintu brzonogi napadač je dobro iskoristio i za očekivati je da i u narednim susretima dobije priliku. Možda već na prvom narednom meču protiv Jagodine, koji se igra u četvrtak 2. maja sa početkom u 19 sati.

„U finiš prvenstva ulazimo sa velikim ambicijama s obzirom da smo se uključili u borbu za titulu i zabeležili šest vezanih pobeda. Svaki naredni susret za nas je najvažniji jer nam samo maksimalan učinak do kraja sezone obezbeđuje prvo mesto. Neće nam biti nimalo lako, ali verujemo u svoje kvalitete. Jagodina je odlična ekipa, uostalom savladali su nas na našem stadionu. Međutim ukoliko pružimo maksimum i budemo koncentrisani 100% očekujem da se u Beograd vratimo sa tri boda“ – istakao je omladinski reprezentativac Srbije.

Ožegović veruje i da on i njegovi saigrači do velikog trijumfa na kraju sezone mogu da dođu samo ako budu razmišljali o prvoj narednoj utakmici i išli korak po korak.

„Pritisak u Crvenoj zvezdi uvek postoji bez obzira na razliku i stanje na tabeli. I kada smo zaostajali 11 bodova mislili smo samo na prvi naredni duel, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Možemo da pobedimo sve do kraja, ali samo ako budemo razmišljali o prvom narednom rivalu“ – konstatovao je Ognjen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter