0
Domaći fudbal

Markec je optimista

Objavljeno: 01.05.13 u 10:05

BSK Borca Vs. Partizan, Jelen Super league

Lazar Marković vratio se na teren posle duže pauze, ali njegov tim u Novom Pazaru nije uspeo da stigne do pobede. Ogroman pritisak koji su fudbaleri Partizana sam sebi stvorili zbog činjenice da su prosuli 9 bodova prednosti u odnosu na Crvene zvezdu ne utiče preterano na ovog mladog igrača koji ssmatra da će derbi odlučiti šampiona.

„Mi smo uvek optimisti, verujemo da će titula biti naša, čeka nas derbi koji igramo na svom stadionu i kako stvari stoje taj duel će odlučiti šampionsku trku. Imamo još dva boda prednosti i pokušaćemo sa novim trenerom, kojeg znamo od ranije, da izađemo iz krize“ rekao je Marković novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je dodao kako je ekipa svesna šta je čeka u završnici prvenstva, ali je naveo da je pritisak neće poremetiti.

– Cela ekipa, pa i ja smo ubeđeni da ćemo izdržati pritisak u poslednjih pet kola i doći do zacrtanog cilja. U prethodnim utakmicama nas nije htelo u nekim situacijama, ali mislim da će u završnici šampionata biti drugačije – istakao je reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter