0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Krunić ne sumnja u svoje igrače

Objavljeno: 01.05.13 u 13:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda je prethodnih sezona lako izlazila na kraj sa Jagodinom, međutim da se polako to menja pokazali su „ćurani“ u jesenjem delu sezone kada su trijumfovali na „Marakani“, a najavljuju da se ni u sutrašnjem meču neće lako predati iako su crveno-beli u seriji od šest uzastopnih pobeda.

„Ne sumnjam u motive i želju mojih igrača. Oni će na toj utakmici dati i više nego što mogu, jer svi žele da se dokažu protiv Crvene zvezde, da pretrče deset metara više, tako da ne sumnjam u zalaganje mojih igrača do poslednjeg minuta“ – rekao je trener Jagodinaca Simo Krunić za agenciju Tanjug.

On je dodao da utakmica sa Zvezdom dolazi u pravo vreme za obe ekipe.

„Očekujem pun stadion, lepu atmosferu, dolazi nam u goste veliki protivnik. Mi se borimo za četvrto mesto, Zvezda za titulu, što je dodatni motiv i za gledaoce da dođu na utakmicu. Mi imamo motiv više, jer igramo pred svojom publikom i svi su preduslovi da utakmica bude dobra“ – kazao je Krunić.

Prvotimac Jagodine Aleksandar Živanović ocenio je da njegov tim u četvrtak očekuje „teška i velika utakmica“.

„Dolazi nam Zvezda, a o njoj ne treba trošiti reči. U formi su što pokazuje i šest pobeda za redom, međutim mi se borimo za četvrto mesto i potrebni su nam bodovi“ – rekao je Živanović.

On je pozvao sve ljubitelje fudbala u Jagodini i okolini da dođu na stadion i naprave lepu atmosferu.

„Biće to lepa utakmica za gledanje, prava rovovska borb“a – zaključio je Živanović.

Utakmica 26. kola Superlige Srrbije između Jagodine i Crvene zvezde igra se u četvrtak sa početkom od 19.00 časova na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter