0
Evropske lige

Ignjovski opet u timu kola Bundeslige

Objavljeno: 01.05.13 u 16:02

ignjovski-verder-beli

Srpski reprezentativac i fudbaler Verdera Aleksandar Ignjovski po drugi put za samo nekoliko nedelja uvršten je u najbolji tim kola Bundeslige.

Posle 28. kola, renomirani „Kiker“ Ignjovskog je izabrao i u najbolji tim 31. kola, u kojem je Verder poražen na gostovanju Verderu sa 1:0.

Tim iz Leverkuzena je u tom meču slavio golom Kislinga u 35. minutu, a Ignjovski je bio jedan od najboljih na terenu, na kojem je proveo svih 90 minuta. Upravo to je razlog što je i uprkos porazu svog tima dobio tu čast da se nađe u odabranom društvu.

Ignjovski je zauzeo mesto u odbrani na levoj strani, odmah ispred golmana Borusije iz Dortmunda Langeraka. Pored njih dvojica u najboljem timu 31. kola našli su se: Rus (Ajntraht), Hevedes (Šalke), Ferheh (Augsburg), Sahin (Borusija Dortmund), Vajs (Hofenhajm), Dijego (Volfsburg),  Vong Đi (Augsburg), Bastos (Šalke) i Huntelar (Šalke).

Verder tri kola pre kraja sezone drži 14. mesto na tabeli Bundeslige, a predstojećeg vikenda dočekuje Hofenhajm. Taj meč na programu je u subotu od 15.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter