0
Fudbal

Bajern odbio Geceovo uslovljavanje

Objavljeno: 01.05.13 u 21:52

Rumenige

Mario Gece je sa svojim menadžerom želeo da nametne upravi Bajerna sličnu ideju kao što je to urađeno sa dortmundskom Borusijom odnosno tražio je da mu u ugovoru stoji otkupna klauzula prema kojoj bi zainteresovani klub mogao da ga bez problema otkupi od Bavaraca. Međutim, kako bi naš narod rekao čelnici kluba iz Minhena „nisu sisali vesla“ te su glatko odbili tu ideju.

„Gece nije dobio otkupnu klauzulu kao što ju je imao u Dortmundu. On i njegov menadžer su pokušali da nas ucene, ali nisu uspeli u tome. Ne pada nam na pamet da budemo bespomoćni ukoliko neko poželi da je aktivira. Poludeo bih kada bi neko odlučio da kupi na primer Riberija, a da se mi ništa pri tome ne pitamo“ – rekao je generalni direktor Bajerna Karl-Hajc Rumenige, koji je dodao da ovom odlukom transfer nije ugrožen pošto su igrač i njegov menadžer odustali od svoje namere.

Podsećamo da je Bajern upravo na taj način doveo mladog Gecea u svoje redove pošto je ovaj fudbaler u ugovoru sa Borusijom imao klauzulu da ukoliko neki klub uplati na račun „milionera“ 37 milione evra on može da napusti Dortmund.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter