0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vukov sastanak pa trening

Objavljeno: 30.04.13 u 12:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Uobičajeni radni dan za Vuka Rašovića. Ujutru dolazak u SC “Teleoptik”, ali se današnji odlazak na posao razlikovao do dosadašnjih po tome što je umesto da ode hodnikom levo do svlačionice Teleoptika, posle dve godine pauze, ponovo otišao desno u svlačionicu prvog tima Partizana.

Trening je bio zakazan u 9.30 časova, ali su igrači na teren izašli tek pola sata kasnije, jer su najpre imali sastanak s novim trenerom. Većina njih ga poznaje od ranije, a oni koji ga ne znaju lično, već samo iz prolaza kroz hodnnike “Zemunela”, sad su imali prilike da mu stisnu ruku.

Vuk je prvi izašao iz upravne zgrade i otišao na teren, gde je poređao čunjeve i održao jednočasovni trening. Nakon toga na red je došlo druženje s novinarima.

– Ništa neobično za mene, jer sam ovde ionako svaki dan, a bio sam i pomoćnik nekolicine trenera. Mada, sad je mao drugačija uloga, ja sam glavni, a utisci su pozitivni. Nema potrebe da ponavljam da većinu igrača poznajem i da verujem u ovu ekipu.

Do sada su dve trećine prvenstva odradili dobro i na nama je samo da završimo započeti posao, a znam da imamo snage i mogućnosti da odbranimo titulu.

Uopšte ne želim da pričam o meču s Crvenom zvezdom, jer do tad imamo još dve utakmice, a svaka naredna je najvažnija. Igračima je ovo jedini posao i moraju maksimalno da mu se posvete, što sam i njima rekao, budući da sve konce držimo u svojim rukama.

Znam da vas interesuje duel Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića, ali ja se ne vraćam na to. Njih dvojica su danas na treningu imala normalnu komunikaciju i nema nijedan razlog da se ponovo vraćamo na to.

Idemo daje, mislimo pozitivno i nadamo se uspesima – rekao je Rašović, koji je odlučio da ne menja stručni štab, pa je tako Zvonko Varga i dalje prvi pomoćnik u seniorskom pogonu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter