0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević oprezan pred Radnički

Objavljeno: 30.04.13 u 15:13
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Duško Vujošević rekao je danas da je Radnički iz Kragujevca blagi favorit u predstojećem meču sedmog kola Superlige, ali da će crno-beli učiniti sve da trijumfuju i nastave seriju pobeda.

„Nastavlja se domaće prvenstvo, nemamo mnogo vremena za predah i obnavljanje energije. Odmah nam slede važni mečevi. Posle Kragujevca idu Mega Vizura i Crvena zvezda. Radnički je blagi favorit na domaćem terenu, ali Partizan je šampion i uvek ima najviše ambicije“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Vujošević je naveo da će Radnički biti težak protivnik, s obzirom na situaciju u kojoj se Kragujevčani nalaze.

„Radnički je sa velikim uspehom počeo takmičenje u Jadranskoj ligi i obezbedio plasman u Evrokup. Sigurno im je cilj da budu među prve četiri ekipe u Superligi i izbore plasman u regionalno takmičenje. Prethodnim porazima su to doveli u pitanje. Čeka nas protivnik koji je kvalitetan i maksimalno motivisan. Najopasniji su oni koji su saterani uz zid“, naveo je Vujošević.

Na pitanje da prokomentariše prekid i tuču na jučerašnjoj utakmici juniorskih timova Partizana i Crvene zvezde, Vujošević je rekao:

„Ne bi smelo to da se dešava, ali ponekad se i dogodi u sportu. Nisam gledao utakmicu, a ni snimak, ali propozicije su jasne. Kada dođe do incidenta, niko sa klupe ne sme da utrči na teren. Žao mi je što momci nisu odigrali kompletan meč, ali ne pada mi na pamet da dajem na značaju tom događaju“.

Utakmica sedmog kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se sutra od 18 sati u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter